Dames strijden om de GP Blueprint tijdens de Kiremko nacht van Woerden

Dinsdagavond 25 oktober zal de internationale veldrit voor “women elite” worden verreden onder de naam GP BluePrint. Het gelijknamige Woerdens bedrijf BluePrint Automation is daarmee één van de hoofdsponsoren van de Kiremko Nacht van Woerden. Inmiddels is de organisatie al in gesprek met Marianne Vos over haar deelname. Titelsponsor en naamgever van het evenement, Kiremko Food Processing Equipment en de Stichting Wielerronde Woerden zijn blij met een nieuwe hoofdsponsor naast de andere twee Rabobank Rijn en Veenstromen en Versluys Verkeerstechniek.

Om de maatschappelijke betrokkenheid van de onderneming in Woerden te benadrukken, tekent CEO Martin Prakken op 26 augustus een overeenkomst met de Stichting Wielerronde Woerden voor de sponsering van de GP Blueprint voor “women elite” tijdens de Kiremko Nacht van Woerden.

Martin Prakken:

“De Kiremko Nacht van Woerden is een spectaculair evenement dat Woerden ieder jaar weer goed op de internationale wielerkaart zet. BluePrint is succesvol door de geweldige groep gepassioneerde en getalenteerde medewerkers, die vooral uit Woerden en omgeving komen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat BluePrint wat terugdoet voor de gemeenschap waar zij zo van afhankelijk is. Daarbij komt dat Kiremko Foodprocessing Equipment een zeer fijne en belangrijke partner van BluePrint is bij vele toonaangevende projecten in de aardappelverwerkende industrie. Kortom het kan niet mooier en we wensen alle bezoekers aan de Kiremko Nacht van Woerden een prachtig wielerspektakel toe!”

Arjan van der Horst, voorzitter van de Stchting Wielerronde Woerden en organisator van de Kiremko Nacht van Woerden ziet goede mogelijkheden om de aandacht voor jeugd- en dameswielrennen te verstevigen. Met de impuls van BluePrint Automation kunnen we de gehele internationale wereldtop van de veldrijdsters naar Woerden halen. Naast deze toppers zullen de categorieën junioren dames en nieuwelingen meisjes van start gaan. De komst van Nederlands beste renster Marianne Vos zou fantastisch zijn, we zijn in gesprek, maar er is nog geen definitieve toezegging. “Ik verwacht ruim 60 deelneemsters in de GP Blueprint, waarvan minimaal 15 rensters uit de UCI top 20”.

Back to the overview