floortje-bpa-auto-2.jpg

Floortje Mackaij bij de Kiremko Nacht van Woerden 22 oktober 2019

BluePrint Automation (BPA) heeft een unieke relatie met het Woerdens toptalent Floortje Mackaij. De (inter) nationaal bekende wielrenster is een oude bekende van BPA aangezien ze letterlijk om de hoek woont. Ze traint zo nu en dan zelfs met eigenaar en CEO van BPA, Martin Prakken. Om de goede samenwerking tot uiting te brengen rijdt Mackaij sinds kort in een nieuwe auto van sponsor BPA. Dat betekent dus kilometers maken op de fiets, én in de auto! Bekijk het zelf in de video!

VIDEO FLOORTJE & MARTIN

Kiremko Nacht van Woerden 

Met veel plezier kunnen we mededelen dat Floortje Mackaij samen met BPA aanwezig is tijdens de Kiremko Nacht van Woerden op dinsdag 22 oktober 2019! Hét internationale wielrenner evenement in de regio! Fioortje zal meedoen aan de wedstrijd en dat kun je binnenkort dan ook bekijken op onze website! Ook is er een meet & greet met Floortje bij de Business Lounge, waar ook de auto van Floortje zal staan. 

Floortje & BPA

Lees hier het artikel over onze sponsoring van Floortje Mackij en bekijk nu de video met onze eigenaar en CEO Martin Prakken! Wil je meer lezen over het programma en de wedstrijd? Download hier het hele magazine de Ronde Krant. 

We kijken uit naar een geweldig sportief evenement op 22 oktober op in Woerden!

Floortje & Martin

Back to the overview