wvw-2019-1908141056165249-ae.jpg

BPA trotse sponsor Woerdense VakantieWeek voor komende 3 jaar

Wij zijn trots! BPA sponsort de komende 3 jaar hét jaarlijkse familie evenement in de regio: DE WOERDENSE VAKANTIEWEEK ! We hebben deze samenwerking officieel gevierd tijdens een bedrijfsbezoek van Hester Korver (voorzitter bestuur) en Ad Oosterveer (hoofd sponsor commissie) op 14 augustus 2019. Sinds de oprichting van BPA ruim 39 jaar geleden zetten wij ons in om betrokken te zijn bij dit soort maatschappelijke iniatieven in Woerden: onze thuisbasis. 


De Woerdense Vakantie Week (WVW) is 66 jaar geleden opgericht met de intentie om mensen, en vooral kinderen, die niet op vakantie (konden) gaan toch een leuke ‘vakantie' te bezorgen door allerlei activiteiten te organiseren voor jong en oud. Sinds het het allereerste begin in 1954 is het evenement gebaseerd op de inzet van een grote groep vrijwilligers. Inmiddels is deze feestweek uitgegroeid tot het grootse evenement in het Groenehart. 

Thuisbasis 
BPA is en blijft een familie bedrijf, zowel binnen als buiten de organisatie. Wij steunen dit lokale evenement en ook andere, vooral sportieve evenementen en activiteiten in Woerden. Veel van onze medewerkers wonen dan ook in deze omgeving en zijn actief betrokken bij de organisatie of een vereniging. Een aantal van onze collega's werken al jaren als vrijwilliger tijdens de Woerdense Vakantie Week en daar zijn we trots op. BPA vindt het belangrijk om bij te dragen aan dergelijke evenementen met een maatschappelijk belang. Daarnaast willen we zo ook jonge mensen binnen en buiten de regio stimuleren en enthousiast maken voor diverse beroepen in de techniek. Onze missie is om  maatschappelijk betrokken te zijn bij onze omgeving en zo een bijdrage te leveren aan de technische verpakkingssector. 

Programma 23 t/m 31 augustus 2019
Overdag zijn er vooral veel activiteiten voor kinderen, maar er is ook een seniorenmiddag en een bingo avond. Elke avond is er een spectaculair programma, zoals Goud & Fout (24 aug), Comedy Night (28 aug) en het Dance Event (30 aug). En niet te vergeten, grote artiesten tijdens de POP avond op 29 augustus: Guus Meeuwis, Nielson, Gers Pardoel en Jeroen van den Boom. (tickets) 

Bekijk hier het volledige programma en houd de website in de gaten voor actueel nieuws: www.vakantieweek.nl.

Innovatie is ons DNA | Technologie onze passie | Woerden onze thuisbasis
wvw-2019-1908141056495254-ae-1.jpg     wvw-2019-1908141057145261-ae.jpg

Meer informatie
Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een bericht naar marketing@blueprintautomation.nl.  

Back to the overview